Ugrás a tartalomra

Bugetare participativă 2023: s-a deschis prima rundă de votare!

Miercurea-Ciuc este un loc bun! Împreună îl putem face și mai bun! Pentru că administrația locală nu înseamnă doar niște birouri din care se conduce orașul, ci și factori de decizie care colaborează cu locuitorii pentru a stabili direcția pe care trebuie să o ia orașul.

Bugetare participativă 2023: s-a deschis prima rundă de votare!

În cadrul procesului de bugetare participativă, lansat în acest an pentru a doua oară, am cerut locuitorilor din oraș să ne ajute să identificăm domenii de dezvoltare la care poate nu ne-am gândit până acum și care ar aduce schimbări de calitate în viața de zi cu zi a comunității.

Marea majoritate a ideilor primite până la termenul limită de 15 martie sunt în concordanță cu obiectivul primăriei: acela de a crea mai multe spații comunitare în care oamenii să se poată aduna în siguranță într-un mediu cultivat. Patru dintre cele nouă propuneri care au ajuns în prima rundă de votare se referă la construirea, modernizarea sau extinderea locurilor de joacă. Printre acestea se numără, de asemenea, crearea unui teren de tenis cu picior și a unui traseu natural, puncte de reparare a bicicletelor și parcare pentru câini.

Vă încurajăm să vă uitați la proiectele postate pe site-ul bugetareparticipativa.miercureaciuc.ro, să le alegeți pe cele care vă plac cel mai mult din fiecare categorie și să le votați!

Haideți să decidem împreună cum să facem din orașul nostru un loc și mai bun!

Címkék